Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Felanmälan via felanmalan@driftia.se ersätts fr.o.m. den 7 april med hantering via hemsidans formulärfunktion

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service och återkoppling till dig.

För att kunna uppnå detta så behöver vi så relevant information och fakta som möjligt för att kunna hantera ditt ärende på ett bra sätt, detta saknas tyvärr i många fall då en anmälan kommer in via e- post. Det kan tex komma en anmälan med texten "hej, jag har stopp i avloppet" utan både adress och telefonnummer.

Genom att använda formuläret https://driftia.se/component/forms/form/5 så får vi den info som krävs för den fortsatta kommunikationen med anmälaren och vi kommer kunna lösa ert problem på ett smidigare sätt. From den 7 april kommer därmed en felanmälan endast tas emot via formuläret eller via telefon 08-744 44 33.

Självklart kommer ett autosvar med instruktion och länk till formuläret att skickas till alla som av "gammal vana" mailar sin felanmälan som tidigare.

Mats Lindén

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »