Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Om du vill utnyttja ROT-avdraget

Vi ber dig då att meddela detta till oss innan arbetet beställs.

I enlighet med skattemyndighetens regler så måste vissa kriterier vara uppfyllda för att du som privatperson ska ha möjlighet att utnyttja det s.k. ROT-avdraget.

Innan du beställer arbeten av oss kan du förbereda dig på vilka uppgifter du behöver lämna till oss i samband med att vi ska upprätta dokumentet som vi sedan skickar till berörd myndighet efter att arbetet är slutfört.

Vi behöver bl.a. uppgift om:

  • Ditt personnummer
  • Fastighetsbeteckning
  • Adress och i förekommande fall lägenhetsnummer
  • Din bostadrättsförenings namn och organisationsnummer

Om du har lämnat rätt uppgifter i rätt tid så tar vi inte ut någon avgift för att sköta denna administration till dig som privatperson. För att nyttja möjligheten till ROT avdraget så måste arbetskostnaden uppgå till minst 800 kr exkl. moms.

I de fall där korrekta uppgifter enligt ovan saknas eller att ni inte har meddelat oss att ni vill använda er av ROT avdraget innan jobbet sätts igång förbehåller vi oss rätten till att ta ut en administrativ avgift på 300 kr inkl. moms.

 klicka här för ytterligare information från Skatteverkets webplats

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »