Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

För att just du ska känna dig bekväm i samarbetet med oss så har vi bestämt att alltid försöka lägga lite extra energi på kommunikationen i samband med att vi tecknar ett nytt samarbetsavtal.  Det gör vi eftersom vi vet hur viktigt det är att vi talar samma språk och att vi har samma nivå på båda parters förväntningar och våran leverans av tjänster. För att ett avtal ska kännas aktuellt över tiden så brukar vi föreslå ett eller flera driftmöten per år. Driftmötena känns viktiga för att med jämna mellanrum stämma av att samarbetet fungerar tillfredsställande för båda parter och för att komma överens om eventuella förändringar i avtalets innehåll.

Ordning och reda

För att hålla ordning på allt ifrån manskapstimmar till förbrukningsmaterial, reservdelar och specifika arbetsuppgifter som regleras i våra avtal så använder vi oss av handdatorer från REMOTEX som ständigt kommunicerar med vår server, arbetsledning och kundtjänst. Sedan årsskiftet 2010 har du som kund kunnat  följa hur ett ärende handläggs och åtgärdas från A till Ö. Har du ännu inte börjat använda den tjänsten så ber vi dig att kontakta oss så ska du få inloggningsuppgifter och instruktioner så att du kan komma igång. Läs gärna mer på www.remotex.se 

Via REMOTEX kan vi också få fram värdefull statistik över vilka fel som ofta uppstår i just din fastighet, efter analys kan vi tillsammans ta fram lämpligt åtgärdsprogram för att förhindra att dessa fel/driftstörningar uppstår i framtiden.

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »