Telefonnummer kundtjänst 08‑744 44 33   E‑post info@driftia.se

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden: 08-7440950

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

För att just du ska känna dig bekväm i samarbetet med oss så har vi bestämt att alltid försöka lägga lite extra energi på kommunikationen i samband med att vi tecknar ett nytt samarbetsavtal.  Det gör vi eftersom vi vet hur viktigt det är att vi talar samma språk och att vi har samma nivå på båda parters förväntningar och våran leverans av tjänster. För att ett avtal ska kännas aktuellt över tiden så brukar vi föreslå ett eller flera driftmöten per år. Driftmötena känns viktiga för att med jämna mellanrum stämma av att samarbetet fungerar tillfredsställande för båda parter och för att komma överens om eventuella förändringar i avtalets innehåll.

Ordning och reda

För att hålla ordning på allt ifrån manskapstimmar till förbrukningsmaterial, reservdelar och specifika arbetsuppgifter som regleras i våra avtal så använder vi oss av handdatorer från REMOTEX som ständigt kommunicerar med vår server, arbetsledning och kundtjänst. Sedan årsskiftet 2010 har du som kund kunnat  följa hur ett ärende handläggs och åtgärdas från A till Ö. Har du ännu inte börjat använda den tjänsten så ber vi dig att kontakta oss så ska du få inloggningsuppgifter och instruktioner så att du kan komma igång. Läs gärna mer på www.remotex.se 

Via REMOTEX kan vi också få fram värdefull statistik över vilka fel som ofta uppstår i just din fastighet, efter analys kan vi tillsammans ta fram lämpligt åtgärdsprogram för att förhindra att dessa fel/driftstörningar uppstår i framtiden.

Nyheter

Vi söker ytterligare en lagspelare till vår kundtjänst

OM TJÄNSTEN: Vår kundtjänst är företagets ”ansikte utåt” som har kontakt med fastighetsägare, boende, entreprenörer, medarbetare och besökare. Vi har ofta många bollar i luften och har en central och viktig roll. Som vår kollega inom kundtjänst kommer du att jobba på vårt nyrenoverade kontor i Älvsjö. Våra arbetstider är vardagar 07.00-16.00.

Läs mer »
Erbjudande

Vi bygger vidare, Driftia El AB söker ytterligare en serviceelektriker

Vi söker dig som är självgående och har minst 5 års erfarenhet av service och installationsarbete samt innehar B körkort och ECY certifikat

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »