Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Peter Almroth, Rickard Gileborn och Tapio Kainulainen startade företaget 1993.
Vi lovar dig att göra vårt bästa för att utföra rätt åtgärd vid rätt tillfälle och till rätt pris.
Den målsättningen har vi eftersom vi anser att det är ett av de enkla men nödvändiga recepten för ett professionellt och dessutom kostnadseffektivt fastighetsägande.

Från kilremmar till fjärrvärme

Våra arbetsuppgifter är mångfacetterade men en av de viktigaste uppgifterna är att din fastighet fungerar med minsta möjliga antal irriterande eller kostsamma avbrott i form av onödiga driftstörningar.
Det resultatet uppnår vi genom ett arbetssätt som sätter fokus på förebyggande åtgärder där det är möjligt, exempelvis att kontrollera och byta kilremmar innan ett stillastående ventilationssystem är ett faktum.

För fastighetens driftekonomi krävs det att ha kontroll på hur er värmeanläggning med tillhörande reglerutrustning fungerar och utnyttjar den idag kostsamma inköpta energimängden oavsett om det gäller el, olja eller fjärrvärme.

Rådgivning och projektledning

Framförallt bostadsrättsföreningar vänder sig till oss för att få fram bra beslutsunderlag och rutiner för den löpande förvaltningen, andra vill att vi i huvudsak sköter kontakterna med medlemmar, hyresgäster, myndigheter och olika leverantörer. Vi vågar påstå att vår laguppställning är en av de mest erfarna på Stockholmsmarknaden, våra 7 konsulter har drygt 100 års samlad erfarenhet inom bostadsrättsförvaltning.

Vi kan komma med ett lönsamt och bekvämt förslag

Vi kommer gärna till dig för en genomgång av ert fastighetsbestånd, vi går tillsammans igenom vilka åtgärder som ni kan vidta för att bedriva ett ännu effektivare fastighetsägande. Finns det möjligheter till energi- och vattenbesparingsåtgärder, eller går det att ytterligare förfina intrimningen av er styr och reglerutrustning? Vi kan ge dig ett bekvämare fastighetsägande, berätta vilka arbetsuppgifter som du skulle kunna tänka dig att lägga över på oss. Alltfler tycker det är skönt att kunna hänskjuta vissa dagliga frågor till sin " vicevärd"

Fastighetsjour i egen regi dygnet runt

Vi kan ge er och era hyresgäster/bostadsrättsinnehavare trygghet och service under årets alla dagar och dessutom dygnet runt.
Med erfaren jourpersonal och fullutrustade servicebilar lovar vi att göra de rätta prioriteringarna och insatserna efter att ha talat med den som har kontaktat vår fastighetsjour. Vår uppgift är att snabbt åtgärda eller begränsa uppkommen skada, rätt utförd och snabb insats räddar ofta stora ekonomiska värden.
Felanmälningar som inte är av akut karaktär åtgärdas inte under jourtid utan får vänta till ordinarie dagpersonal tar vid.

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »