Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Eftersom våra tjänster fortsätter att efterfrågas i en ökande takt så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt inställning och med rätt kompetens. De personalkategorier som vi i första hand söker är fastighetsskötare, drifttekniker och jourpersonal.

Skicka gärna in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret via länken längst ner på den här sidan. Naturligtvis kommer din intresseanmälan att behandlas konfidentiellt gentemot nuvarande arbetsgivare och kollegor. Att jobba på Driftia kännetecknas av att de flesta jobbar kvar och utvecklas hos oss under många år. Förutom att vi är ett bra kamratgäng på jobbet så har vi många aktiviteter tillsammans på vår fritid. Det kan vara allt ifrån att dra till Dalarna och fiska över en helg, gå på fotboll eller spela padel tillsammans. Vi har även ett modernt gym i källarplanet som nyttjas av många efter arbetstidens slut.

Vill du komma i kontakt med oss innan du gör en intresseanmälan så är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nestor Vargas,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller via telefon 08-744 44 33.

Fyll i en intresseanmälan "jobba på Driftia" »

Nyheter

Vill du vara säker på att er fastighets elanläggning mår bra och uppfyller kraven om elsäkerhet?

Välkomna att kontakta vår expert för att få ett förslag som lönar sig.

Läs mer »
Erbjudande

Det är smart att välja rätt ljuskällor

DU KÄNNER VÄL TILL DE NYA EU-DIREKTIVEN FÖR LJUSKÄLLOR?Från den 24 februari till 24 augusti 2023 fasas traditionella lysrör ut (T5/T8).Kostnaden för att byta till LED är snart insparat – men...

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »