Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Eftersom våra tjänster fortsätter att efterfrågas i en ökande takt så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt inställning och med rätt kompetens. De personalkategorier som vi i första hand söker är fastighetsskötare, drifttekniker och jourpersonal.

Skicka gärna in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret via länken längst ner på den här sidan. Naturligtvis kommer din intresseanmälan att behandlas konfidentiellt gentemot nuvarande arbetsgivare och kollegor. Att jobba på Driftia kännetecknas av att de flesta jobbar kvar och utvecklas hos oss under många år. Förutom att vi är ett bra kamratgäng på jobbet så har vi många aktiviteter tillsammans på vår fritid. Det kan vara allt ifrån att dra till Dalarna och fiska över en helg, gå på fotboll eller spela padel tillsammans.

Vill du komma i kontakt med oss innan du gör en intresseanmälan så är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Nestor Vargas,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller via telefon 08-744 44 33.

Fyll i en intresseanmälan "jobba på Driftia" »

Nyheter

Felanmälan via felanmalan@driftia.se ersätts fr.o.m. den 7 april med hantering via hemsidans formulärfunktion

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service och återkoppling till dig.

Läs mer »
Erbjudande

Om du vill utnyttja ROT-avdraget

Vi ber dig då att meddela detta till oss innan arbetet beställs.

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »