Ekonomisk förvaltning

Inom PHM-familjen har vi flera välrenommerade bolag som har ekonomisk förvaltning som specialitet. Kontakta oss så berättar vi mer och lotsar er rätt inför anbud och byte av ekonomisk förvaltare!

Vi är extra stolta över plattformen PHM Digital där du som kund har tillgång till er bokföring och övrig administration i realtid, visst låter det intressant?

Kontakta mig så berättar jag mer om PHM Digital och hur vi kan hjälpa din förening!

Mats Lindén

Det enda systemet du behöver för din fastighet eller förening

PHM Digital är portalen som samlar all information kring din bostadsrättsförening eller fastighet på ett och samma ställe.
Genom ett användarvänligt webb- och appbaserat gränssnitt får du som styrelsemedlem eller fastighetsägare tillgång till all nödvändig information om så väl förvaltning som boende. Har du dessutom både ekonomisk och teknisk förvaltning från din lokala PHM partner får du tillsammans med portalen den mest kompletta fastighetsförvaltningslösningen på marknaden.

Är det här något för dig?

PHM Digital är till för dig som äger en fastighet eller sitter i styrelsen för din bostadsrättsförening. Samtidigt är portalen också fullproppad med smarta funktioner för boende i såväl bostadsrätter som hyresrätter. Det gör att alla använder samma system och att all information kopplat till ägandet, styrelsearbetet och boendet samlas på ett ställe. PHM Digital kommer alltså alla till nytta på olika sätt och förenklar kommunikationen mellan parterna.

Har du en annan förvaltare idag?

Inga problem! Vi hjälper dig med allt som är förenat med flytten och vi ser till att installera din fastighet eller förening i PHM Digital. Är det så att du använder ett annat fastighetssystem idag? Inga konstigheter, vi hjälper dig överföra all information så att ingenting går till spillo.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss