Driftia El – elektriker och elprojektering

Genom vårt dotterbolag Drifita el erbjuder vi specialistkunskap inom el och elprojektering! 
Läs mer nedan om vad vi kan erbjuda dig och din fastighet.

Elarbeten kräver både behörighet och kunskap

Vårt elteam består i dagsläget av en elprojektör, en arbetande förman och tre elektriker som gärna hjälper er med både servicejobb och elentreprenader av alla de slag inklusive erforderlig projektering. Förutom detta så lämnar vi gärna anbud på service av era snösmältningsanläggningar så att takavvattningarna fungerar som de ska innan den kalla årstiden är här.

Kontroll och serviceavtal av fastighetens elanläggning

Fastighetsägaren är ansvarig att kontinuerligt se till att fastighetens starkströmsanläggning är säker. Som fastighetsägare kan du enkelt leva upp till ditt ansvar genom att teckna ett serviceavtal för IN Elkontroll med oss. Avtalet innebär att vi systematiskt ser över anläggningen så att den ger ”nödvändig säkerhet för personer och egendom”. Lagkrav, föreskrifter och standarder uppfylls genom att utföra IN Elkontroll.

Några av fördelarna med ett serviceavtal för din elanläggning:

✔ Minimerar stillestånd i verksamheten
✔ Tryggar och säkrar driften
✔ Ger lägre totalkostnad
✔ Skapar ordning och reda
✔ Du får en modern och säker elanläggning
✔ Serviceavtalet, som baseras på dina verkliga behov, innebär att du har någon som kan elanläggningen både utan och innan

Kontakta mig – jag hjälper gärna till!

Mats Forsén

Installation av laddboxar & LED-belysning är aktuella ämnen!

Är det dags att bygga om eller byta era armaturer till LED-belysning eller vill ni erbjuda medlemmar och hyresgäster möjlighet till elbilsladdning?

Då kan ni med fördel vända er till oss för ett lönsamt förslag!

Vi jobbar med de bästa leverantörerna som kan erbjuda driftsäkra, smarta och smidiga lösningar för effektreglering och debitering av el i samband med fordonsladdning.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss