Fastighetsservice

Hos oss får du fackmannamässig och snabb fastighetsservice där vi vidtar rätt åtgärd vid rätt tillfälle, till rätt pris. Vi har tjänsterna som en fastighetsägare behöver för att känna sig trygg dygnet runt.

Din fastighet är vårt uppdrag och tillsammans skapar vi värde och trygghet i välskött fastighet.  Tillsammans hittar vi rätt omfattning på insatserna för varje enskild fastighet och utför vårt arbete inom överenskommet avtal och budget. Vi tror på den personliga kontakten och utför alla våra uppdrag i nära samråd med kunden.

Tvätt- & vitvaruservice

Sedan januari 2009 har vi en egen avdelning för service och installation av vitvaror och tvättstugeutrustning vilket innebär att ni kan få hjälp med både reparationer, service och installation av bl.a tvättutrustning för flerbostadshus.

Läs mer

Felavhjälpande underhåll
– vi fixar felet

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med allt ifrån det lilla till större underhållsåtgärder.

Inget jobb är för litet, vill du ha hjälp med att sätta upp gardinstänger, justera gångjärn, rensa din golvbrunn så finns vi här.

Behöver du som fastighetsägare råd och hjälp med lite större reparationer så löser vi det också, det mesta utför vi med egen personal i form av rörmokare, elektriker eller snickare. Läcker taket så har vi etablerade kontakter med plåtslagare och takläggare som vi har jobbat tillsammans med under många år vilket innebär trygghet för både er och oss.

Återkommande tillsyn
– en fungerande modell utifrån era önskemål

Vi kan fastighet i allmänhet men ni känner ert hus och människorna som bor där allra bäst samt avgör vilken servicenivå ni önskar.

Tillsammans tar vi fram ett tillsyn- och skötselförslag som passar just er, hänsyn tas alltid till byggnadstyp och dess installationer, besöksfrekvens kan variera mellan varje eller varannan vecka. Ni får alltid en ”egen fastighetsskötare” som lär sig att känna både er och ert hus.

Förutom löpande kontakter kommer vi träffas på ett par årliga driftmöten för avstämning och ev. förändring av tjänsteinnehåll enligt era önskemål.

Planerat underhåll
– för dem som tänker långsiktigt!

Det planerade underhållet styrs bäst och enklast utifrån en underhållsplan
för att få ett grepp om er fastighets behov av underhåll fr.o.m. nu och ca 10-20 år framåt i tiden samt kostnaderna som är kopplade till dessa. Sådan information värderas högt av både medlemmar och inte minst presumtiva köpare av en lägenhet i föreningen för ingen vill ju köpa sin bostad med underhållsskulden okänd. Har ni redan en underhållsplan med relevant information så är ni redan på god väg, annars blir startskottet att upprätta planen. Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er gärna vidare för ett välplanerat och långsiktigt fastighetsägande.

Teknisk rådgivning via er egen förvaltare!

Vill styrelsen i er förening ha avlastning i vardagen så är detta en bra lösning! Våra erfarna fastighetsförvaltare delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper för att ni ska slippa uppfinna hjulet varje gång en fråga eller ett nytt problem dyker upp.

Läs mer

Fastighetsjour

Med ett jouravtal hos oss står ni aldrig utan hjälp. Händer något som verkligen behöver åtgärdas snabbt för att begränsa en skada eller om det är nödvändiga faciliteter som t.ex. el, värme eller tillgång till vatten som kommer ur spel så löser vi det oavsett veckodag eller tid på dygnet.

Läs mer

Driftteknik

Inom företaget finns det kunskap inom värme, ventilation, styr- och reglerteknik att tillgå, vi sköter även uppdrag med driftövervakning och kontroller via webbgränssnitt där våra kunder så önskar.

Läs mer

Brandskydd & SBA

Vi har en egen enhet med certifierade brandskyddstekniker för att kunna hjälpa er inom detta viktiga område där våra tjänster efterfrågas allt oftare. Vi upprättar t.ex. kontrollplaner för det systematiska brandskyddsarbetet som ofta benämns SBA samt utför kontroller i enlighet med dessa.

Läs mer

Elektriker och elprojektering

Vi erbjuder tjänster inom el & elprojektering.
Inget uppdrag är för stort eller litet, för komplext eller lätt!

Läs mer om Driftia El

VVS-Service

Vi är din lokal rörmokare i Stockholm. Vi har omfattande erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten inom värme, vatten, sanitet samt fastighetsservice.

Läs mer

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss