Om oss

Modern fastighetsservice hos Driftia! 

Våra arbetsuppgifter är mångfacetterade men en av de viktigaste uppgifterna är att din fastighet fungerar med minsta möjliga antal irriterande eller kostsamma avbrott i form av onödiga driftstörningar.

Det uppnår vi genom ett arbetssätt som sätter fokus på förebyggande åtgärder där det är möjligt, exempelvis att kontrollera och era tekniska installationer innan t.ex. ett stillastående ventilationssystem är ett faktum.

För fastighetens driftsekonomi krävs det att ha kontroll på hur er värmeanläggning med tillhörande reglerutrustning fungerar och utnyttjar den idag kostsamma inköpta energimängden oavsett vilka energikällor som försörjer era byggnader. Skulle något akut ändå inträffa når ni oss alltid oavsett dag och tid på dygnet.

Vi står även till tjänst till fastighetsägarens medlemmar eller hyresgäster som vill anlita oss för diverse tjänster inom t.ex. VVS eller el.

Historia

Peter Almroth, Rickard Gileborn och Tapio Kainulainen startade företaget 1993. Dessa glada ynglingar i sina bästa år lämnade sina anställningar som fastighetsskötare och startade Driftia…

Referenser

Våra kunder är av varierande storlek och förfogar över många olika typer av fastighetsbestånd. I de flesta fall jobbar vi direkt åt fastighetsägaren och ibland arbetar vi som underentreprenör.

ROT-avdrag

Vi följer gängse praxis gällande ROT-avdrag. Vill du veta om jobbet du anlitat oss för uppfyller kraven? Klicka på knappen nedan för mer information!

Fastighetsskötsel

Vi erbjuder fastighetsskötsel och fastighetsservice till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm. Det innefattar tvätt- och vitvaruservice, planerat- och felavhjälpande underhåll, återkommande tillsyn, teknisk rådgivning, jourtjänster, driftteknik och systematiskt brandskyddsarbete (SBA).

Ekonomisk förvaltning

Våra kunder är av varierande storlek och förfogar över många olika typer av fastighetsbestånd. I de flesta fall jobbar vi direkt åt fastighetsägaren och ibland arbetar vi som underentreprenör.

El & elprojektering

Vi erbjuder tjänster inom el & elprojektering.
Inget uppdrag är för stort eller litet, för komplext eller lätt!

Att vara en del av PHM

Driftia är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. 

Läs mer om PHM Group

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss