En bra fastighetsskötare är guld värd!

Vi utformar anbud, avtal och arbetsbeskrivningar utifrån varje kunds önskemål, fastighetens förutsättningar och dess installationer. De flesta av våra kunder har valt en modell med en dedikerad fastighetsskötare för återkommande schemalagda besök som inkluderar ett anpassat tillsyns- och skötselprogram. Det borgar för att våra medarbetare lär sig just din fastighets egenskaper och etablerar en bra kontakt med medlemmar och hyresgäster. Samtliga avtal utformas enligt ABFF som är en standard inom fastighetsförvaltning. Välkommen att kontakta oss för ett genomarbetat anbud!

Tvätt- & vitvaruservice

Sedan januari 2009 har vi en egen avdelning för service och installation av vitvaror och tvättstugeutrustning vilket innebär att ni kan få hjälp med både reparationer, service och installation av bl.a tvättutrustning för flerbostadshus. Vi är godkända för service och installation av maskiner av de flesta fabrikaten som t.ex. Electrolux/Wascator, Podab, Cylinda och Miele. Naturligtvis hjälper vi dig som enskild bostadsrättsinnehavare eller hyresgäst med ovan nämnda arbeten.

Felavhjälpande underhåll
– vi fixar felet

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med allt ifrån det lilla till större underhållsåtgärder.

Inget jobb är för litet, vill du ha hjälp med att sätta upp gardinstänger, justera gångjärn, rensa din golvbrunn så finns vi här.

Behöver du som fastighetsägare råd och hjälp med lite större reparationer så löser vi det också, det mesta utför vi med egen personal i form av rörmokare, elektriker eller snickare. Läcker taket så har vi etablerade kontakter med plåtslagare och takläggare som vi har jobbat tillsammans med under många år vilket innebär trygghet för både er och oss.

Återkommande tillsyn
– en fungerande modell utifrån era önskemål

Vi kan fastighet i allmänhet men ni känner ert hus och människorna som bor där allra bäst samt avgör vilken servicenivå ni önskar.

Tillsammans tar vi fram ett tillsyn- och skötselförslag som passar just er, hänsyn tas alltid till byggnadstyp och dess installationer, besöksfrekvens kan variera mellan varje eller varannan vecka. Ni får alltid en ”egen fastighetsskötare” som lär sig att känna både er och ert hus.

Förutom löpande kontakter kommer vi träffas på ett par årliga driftmöten för avstämning och ev. förändring av tjänsteinnehåll enligt era önskemål.

Planerat underhåll
– för dem som tänker långsiktigt!

Det planerade underhållet styrs bäst och enklast utifrån en underhållsplan
för att få ett grepp om er fastighets behov av underhåll fr.o.m. nu och ca 10-20 år framåt i tiden samt kostnaderna som är kopplade till dessa. Sådan information värderas högt av både medlemmar och inte minst presumtiva köpare av en lägenhet i föreningen för ingen vill ju köpa sin bostad med underhållsskulden okänd. Har ni redan en underhållsplan med relevant information så är ni redan på god väg, annars blir startskottet att upprätta planen. Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er gärna vidare för ett välplanerat och långsiktigt fastighetsägande.

Teknisk rådgivning via er egen förvaltare!

Vill styrelsen i er förening ha avlastning i vardagen så är detta en bra lösning! Våra erfarna fastighetsförvaltare delar gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper för att ni ska slippa uppfinna hjulet varje gång en fråga eller ett nytt problem dyker upp. De kan dessutom bistå er fullt ut vid t.ex. hantering av vattenskador, upphandlingar av diverse entreprenader samt ta ”det jobbiga samtalet” med någon medlem eller hyresgäst som inte agerar schysst. Enkelt förklarat är vi en vicevärd med bra teknisk kompetens och ett stort kontaktnät.

Fastighetsjour

Med ett jouravtal hos oss står ni aldrig utan hjälp. Händer något som verkligen behöver åtgärdas snabbt för att begränsa en skada eller om det är nödvändiga faciliteter som t.ex. el, värme eller tillgång till vatten som kommer ur spel så löser vi det oavsett veckodag eller tid på dygnet. Gör som hundratals fastighetsägare, både stora som små, kontakta oss för ett prisvärt förslag!

Vill du veta mer om hur våra jourtjänster är utformade? Läs mer i exemplet på jourinstruktion!

Exempel på jourinstruktion

Driftteknik

Inom företaget finns det kunskap inom värme, ventilation, styr- och reglerteknik att tillgå, vi sköter även uppdrag med driftövervakning och kontroller via webbgränssnitt där våra kunder så önskar.

Brandskydd & SBA

Vi har en egen enhet med certifierade brandskyddstekniker för att kunna hjälpa er inom detta viktiga område där våra tjänster efterfrågas allt oftare. Vi upprättar t.ex. kontrollplaner för det systematiska brandskyddsarbetet som ofta benämns SBA samt utför kontroller i enlighet med dessa. Har ni en sprinkleranläggning, brandlarm eller s.k. rökluckor så kan vi ta ansvaret som anläggningsskötare för återkommande service och kontroller av era brandskyddsinstallationer.

Vi är fullvärdiga medlemmar i SVEBRA, Svenska brandsäkerhetsföretag.

Läs mer om SVEBRA

Elektriker och elprojektering

Inom företaget finns det värme, ventilation, styr- och reglerteknik att tillgå, vi sköter även uppdrag med driftövervakning och kontroller via webgränssnitt där våra kunder så önskar.

Läs mer om Driftia El

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss