Telefonnummer kundtjänst 08-744 44 33

Felanmälan

Journummer för akuta ärenden under icke ordinarie arbetstid: se anslag i er fastighet och information från respektive fastighetsägare.

Läs mer om vilka ärenden vi hanterar via jourtelefon (PDF) »

 

Du som redan är kund, logga in via er kundportal, klicka här!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

För att kunna erbjuda en så heltäckande service som möjligt till våra kunder måste vi ibland anlita extern kompetens. De entreprenörer som vi har valt att samarbeta med är företag som vi litar på och är införstådda med vilka "spelregler" som gäller för leveranser till våra kunder. Samtliga av våra samarbetspartners har lovat att jobba utifrån branschens regelverk i form av ABT 06, ABFF samt ABK 96. Du kan som kund hos oss välja att entreprenaden sköts av oss eller att ni själva anlitar några av de företag som kommer att presenteras här på hemsidan.

Om jobbet ska administreras av oss så är vårt arvode för detta 12% på entreprenadsumman vilket är praxis i branschen. I dessa fall sköter vi kontakten med entreprenörerna enligt era önskemål samt står juridiskt och ekonomiskt ansvariga inklusive garantiåtaganden för de arbeten som blir utförda. Alternativet är att ni själva kan kontakta något av de presenterade företagen och åberopa det samarbetsavtal som finns mellan Driftia och respektive entreprenör, i detta fall utgår inget entreprenörsarvode till oss men i gengäld så sker affären i sin helhet mellan er och entreprenören.

Vår förhoppning är att detta upplägg ska kännas tryggt, enkelt och bekvämt för dig som fastighetsägare.

 

Peter Almroth

 

 

Erbjudande

Vi kan el

Det här är Tobias som tillsammans med sina kollegor kan hjälpa er med alla typer av elektriska arbeten

Läs mer »
Jobba på Driftia

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker eller fastighetsskötare.

Läs mer »